Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa perjantai-iltana Kupittaan stadionilla Turun Palloseuran. Laivastonsiniset ovat kohdanneet turkulaiset tänä kautena kahteen otteeseen.

Viime kierroksella ikävän tappion Hakalle kokenut AC Oulu matkusti jo torstaina Etelä-Suomeen. Perjantaina joukkue kohtaa Ykkösen kärkikolmikkoon kuuluvan TPS:n. Vaikka asetelma sarjataulukossa on eduksi turkulaisille, joukkueiden kohtaamiset kertovat toista.

AC Oulu ei ole päästänyt TPS:lle yhtään maalia kahdessa pelatussa ottelussa. Ensimmäinen ottelu Turussa päättyi Laivastonsinisten 0-1 voittoon. Toinen ottelu Oulussa päättyi maalittomaan tasapeliin. Sarjaa tällä hetkellä maalierolla johtava TPS pelasi viime kierroksella 2-2 tasapelin Kokkolassa KPV:ta vastaan. 

Kommentit

– Aikaisemmin olemme olleet altavastaajia TPS:aa vastaan. Tällä kaudella olemme olleet niskan päällä. Vieraskentällä pelimme on sujunut paremmin, joten se että vastustaja hyökkää aktiivisemmin, sopii meille paremmin. Tuloksista huolimatta meillä on tavoitteena ottaa loppukauden peleistä kahdeksan voittoa kahdeksasta ottelusta. Emme missään nimessä ole heittäneet hanskoja tiskiin. Kova ottelu on tulossa, mutta lähdemme pelaamaan rennoin ja iloisin mielin, päättää AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen

Kokoonpanotilanne

Sharp Räsänen ja Samuli Leppälä ovat U19-maajoukkueen mukana EM-esiturnauksessa. Poissa kokoonpanosta ovat Matias Lindfors ja Jair