Ennakko Edustus

AC Oulun valmistautuminen kohti Ykkösen sarjakautta jatkuu sunnuntaina harjoitusottelulla Tornion Pallo-47:a vastaan. Ottelu Arina Areenalla vihelletään käyntiin kello 14:00. Poissaoloista kärsivät AC Oulu testaa ottelussa kahta hyökkäyspään pelaajaa.

AC Oulu ja TP-47 ovat kohdanneet vuosien saatossa yhteensä 19 kertaa. Oululaiset ovat voittaneet otteluista 10 kappaletta, kun puolestaan torniolaisten juhlia on vietetty viisi kertaa. Tulevalla kaudella TP-47 pelaa Kakkosen pohjoislohkossa, jossa sitä valmentaa jalkapallopiireistä hyvinkin tuttu Oleg Eprintsev.

Laivastonsinisten rosteri on ottelun alla kapea lukuisten poissaolojen vuoksi, mutta kentälle juoksee aina voitontahtoinen ryhmä.

Kommentit

– Cupin pelistä on selvitty ja meillä on hyvä harjoitusviikko jälleen takana. Mukana kuvioissa on pyörinyt kaksi uutta testipelaajaa, joiden taso mitataan sunnuntaina. Meillä ei ole tällä hetkellä missään nimessä kiirettä eikä pakottavaa tarvetta hankinnoille, mutta annamme heidän näyttää osaamistaan. Meillä on paljon poissaoloja, joten senkin puolesta nyt on hyvä sauma peluuttaa heitä. Myös allekirjoittanut on sunnuntaina muilla mailla, joten Ukkis (Pekka Ukonmaanaho) saa ottaa kontolleen vastuuvalmentajan tehtävät, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen paljastaa.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanosta sivussa ovat päävalmentaja Ojasen lisäksi Janne Hietanen (sairas), Antti Peura (loukkaantuminen) Dritan Stafsula (futsal), Petteri Pietola (loukkaantuminen), lomamatkan ennen ottelun ajankohdan muuttumista varannut Aapo Heikkilä, muuttokuormaa Ouluun kuljettava Morten Gerster Peipinen ja Valioliigajätti Chelsean testileirille suuntaavaa superlupaus Niklas Jokelainen. Lisäksi sairastellut Matias Ojala on vielä epävarma tapaus.

 

Näyttöjä puolestaan antavat sierraleonilainen hyökkääjä Kemson Fofanah ja nigerialainen hyökkääjä Uchenna Calitus Umeh.

Seuraa heitä

Miten uusi hyökkääjäkaksikko Fofanah & Umeh löytävät toisensa?