Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa Helsingin IFK:n vieraskentällä lauantaina klo 15.00. Kisastudiota pidetään Oulussa tuttuun tapaan Wingerissä osoitteessa Aleksanterinkatu 21.

Laivastonsiniset saivat AC Kajaani ottelun jälkeen jobin postia, sillä kamppailun viime hetkillä toppari Markus Heikkisen käsi murtui. Leikkaushoitoa vaatinut vamma leikattiin Terveystalolla torstaina ja ”Mako” on sivussa pelikentillä 2-4 viikkoa. Toisen epäonni takaa toisille mahdollisuuden loistaa ja lauantaina mahdollisuuden topparin tontilla saanee Kakkosessa OLS:n paidassa loistanut Alexander Jibrin.

Lauantaina laivastonsinisten haaste on kovin mahdollinen, sillä vastassa on kuusi pistettä edellä oleva sarjakärki HIFK. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa AC Oulu voitti helsinkiläiset Raatissa lukemin 3-1 – paljon puhuttu tasaisuus pitää Ykkösessä kutinsa ja sikäli Mika Lähderinteen suojatit voivat lähteä hyvillä mielin otteluun.

Kommentit

– Tiistaina menetimme toisella jaksolla kaksi pistettä ja kaksi kokenutta pelaajaa, valitettavasti. Tilalla on nyt nuorta intoa ja energiaa ja sitä kautta odotan uusia vastuunkantajia. Haaste on iso, mutta niin on mahdollisuuskin. Nöyrällä, mutta nälkäisellä mielellä lähdemme otteluun, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

Kokoonpanotilanne

Markus Heikkisen lisäksi sairastuvalta löytyvät yhä Lassi Nurmos ja Topi Järvi. David Ramadingaye sovittaa pelikieltoa HIFK- ja Haka-otteluissa.