Ravintola Pekuri Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Moku Allin matala Go On Oulu OMP Group Lähitapiola Craft Temrex

AC Oulu kohtaa paikalliskamppailussa JS Herculesin – “Kaikki ottelut ovat tärkeitä”

28.2.2020 18:38 Ennakko

 

Laivastonsiniset kohtaavat lauantaina klo 15.00 alkavassa harjoitusottelussa paikallisvastustaja JS Herculesin. Kyseessä "Herkun" kotiottelu, joka vastaa myös ottelun järjestelyistä.AC Oulu kohtaa harjoitusottelussa Herculeksen (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulun Suomen Cupin taival jatkuu kahden viikon kuluttua, joten kilpailussa pidetään nyt pientä taukoa. Tauon aikana AC Oulun iskukyvyn pääsee mittaamaan Kakkosessa ensi kaudella pelaava naapuriseura JS Hercules.

 

Seurojen välillä on nähty aika ajoin pelaajaliikennettä, myös talvella 2020. Herculesissa viime kaudella pelannut hyökkääjä Sami Karjalainen nähdään tällä kaudella Laivastonsinissä. “Herkun” päävalmentaja toimii Mikko Isokangas, joka oli AC Oulun apuvalmentajana vielä kaudella 2018. Herculesin pelaajistossa pelaavat AC Oulussa vaikuttaneista pelaajista mm. Henry Mäkäräinen, Aleksanteri Patronen ja Junior Tangko. Kaudelle 2020 Hercules on saanut vahvistuksia mm. Teemu Aittolan (AS Moon), Simon Thurlingin (FC Viikingit) ja Miikka Paldanin ja Jesse Kilpeläisen (HauPa) muodossa. 

 

Suomen Cupissa AC Oulu saalisti siis Ykkösen joukkueiden B-lohkon kärkipaikan kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. Vastaan asettuu, kotona Heinäpäässä, joku jatkoon päässeistä Veikkausliiga-joukkueista. JS Hercules pelasi Kakkosen Cupissa kaksi ottelu. Paikallisvastustaja OLS:sta irtosi voitto lukemin 2-1, mutta Rovaniemi Football Academy (RoPS Akatemia) oli vahvempi samoin luvuin Rovaniemellä pelatussa ottelussa. Kolmen joukkueen lohkosta irtosi toinen sija ja tyytyminen jatkopelien ulkopuolelle.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Tässä vaiheessa kautta kaikki ottelut on tärkeitä ja varsinkin nyt kun on paikallismatsi, vaikka harjoitusottelu onkin. Tärkeä ottelu siinäkin mielessä, että nyt vähemmän cupissa pelanneet saavat isomman sauman näyttää osaamistaan ja enemmän pelanneet saavat tehdä tärkeätä pohjatyötä vielä ennen kauden alkua. Ollaan me vielä kaukana vähän joka osa-alueella vaikkakin olen suurelta osin tyytyväinen meidän kehittymiseen. Eritoten keskialueen prässiä pitää vielä parantaa, kommentoi AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola.

LISÄTIETOJA

Hercules - AC Oulu

Lauantaina 29.2. klo 15.00

Heinäpään jalkapallohalli

 

Liput otteluun 5€

 

Järjestelyistä vastaa Hercules.


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga