Ennakko Edustus

KuPS isännöi AC Oulua Väre Areenalla keskiviikkona klo 18.00 alkavassa Veikkausliigan huippuottelussa. Oulussa pelin näet Oluthuone Leskisessä, Wingerissä ja Jumprussa. Kotisohvalle matsin tarjoaa Ruutu+.

Mennyt viikko oli AC Oululle menestyksekäs. Keskiviikkona joukkue eteni 16 parhaan joukkoon Suomen Cupissa kukistamalla FC Hakan lukemin 2-1. Lauantaina Laivastonsiniset kaatoivat IFK Mariehamnin 3-2. Myös KuPS pelasi viikkonsa puhtaasti – Suomen Cupissa Ykkösen JJK kaatui 2-0 ja lauantaina FC Haka Veikkausliigassa 3-0.

Kuopiolaiset aloittivat sarjakautensa pahasti alakanttiin. Se keräsi kolmesta ensimmäisestä ottelusta vain yhden pisteen. Seurajohto reagoi nopeasti – päävalmentaja Pasi Tuutti sai väistyä Jani Honkavaaran tieltä. “Honsu” palautti junan raiteilleen ja joukkue on hänen alaisuudessaan voittanut kahdeksan ottelua yhdeksästä mahdollisesta.

Keskiviikon ottelua voidaan helposti tituleerata huippuotteluksi sillä siinä kohtaavat sarjaykkönen KuPS ja nelonen AC Oulu. Toki sarjassa ottelumäärät joukkueiden välillä ovat hieman epätasapainossa. Tällä hetkellä AC Oulu on kuopiolaisia viisi pistettä perässä, mutta se on pelannut yhden ottelun vähemmän. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana jo kertaalleen. Toukokuun alussa KuPS haki puhtaan 0-2-voiton Raatista. Historian saatossa KuPS on ollut vahvasti niskan päällä – virallisista otteluista se on voittanut 12, AC Oulu kolme ja kerran on päädytty tasatulokseen.

Meillä on nyt toinen mahdollisuus testata rajojamme sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Taistelemme aina kolmesta pisteestä. Mielestämme olemme johdonmukaisempia sekä hyökkäys- että puolustuspelin organisoimisessa.

Päävalmentaja Ricardo Duarte

Iso haaste nimeltä KuPS vastassa keskiviikkona. Me olemme hyvässä iskussa oleva nälkäinen joukkue, joka himoitsee tällaisia pelejä. Kolmea pistettä lähdetään tietysti hakemaan, mutta meidän täytyy tehdä sen eteen paljon töitä, noudattaa pelisuunnitelmaa ja olla myös teknisesti parhaimmillamme. Omaa peliä hyvällä itseluottamuksella on voiton resepti.

AC Oulun alakerran terrieri Riku Selander

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko