Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

AC Oulu kohtaa KTP:n vieraissa – kolme pelaajaa palaa kokoonpanoon

13.7.2018 14:13 Ennakko

 

AC Oulu ja KTP iskevät yhteen tärkeässä Ykkösen ottelussa lauantaina klo 19.00 Arto Tolsa Areenalla Kotkassa. AC Oulu saa kokoonpanoon kolme tärkeää miestä takaisin, kun Lassi Nurmos, David Ramadingaye ja Konstantin Belov ovat jälleen käytettävissä. Tuttuun tapaan vierasottelun kisastudio pidetään Wingerissä.Juhani Pennanen ja kumppanit nollasivat KTP:n kotikentällä toukokuussa (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ykköseen takaisin noussut perinteikäs kotkalaisryhmä on kerännyt alkukauden kahdestatoista ottelusta pisteitä 13 kappaletta, joka oikeuttaa sarjassa sijaan 8. Oululaiset ovat saalistaneet yhden pisteen enemmän ja ovat sarjassa sijalla 6.

 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Raatissa päättyi AC Oulun 2-0-voittoon. Kolmen pisteen takuumiehenä tuolloin kaksi maalia iskenyt Topi Järvi on jalkavaivansa vuoksi yhä sivussa kokoonpanosta. KTP kohtasi edellisessä ottelussaan Klubi04:n vieraissa - maali-iloittelu päättyi lopulta 3-3-tasatulokseen. AC Oulu puolestaan kärsi tappion kotikentällä Hakalle maalein 0-1. Ottelu kuvasti laivastonsinisten kautta hyvin - peli kulkee välillä jopa erittäin mallikkaasti, mutta maalinteko on ollut pääosin tervanjuontia.

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Alkukausi on ollut tuloksellisesti vaikea, mutta usko joukkueessa on pysynyt vahvana. Kotkaan lähdetään kääntämään kurssia. Saamme takaisin Lamon, Daven ja Konstan - odotan tietysti kaikilta vahvaa suorittamista, mutta erityisesti heidän kokemus ja johtajuus tulee näkyä oikealla tavalla kentällä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne alustaa.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulu saa takaisin siis loukkaantumisesta toipuneen kapteeni Lassi Nurmoksen sekä pelikiellot kärsineet David Ramadingayen ja Konstantin Belovin. Sivussa on enää vain Markus Heikkinen, jota odotellaan mukaan seuraavaan otteluun sekä Topi Järvi.

LISÄTIETOJA

Ottelu näytetään Elisa Viihteeltä.

 

Kisastudio myös Ravintola Wingerissä (Aleksanterinkatu 21).

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen