Ennakko Edustus

AC Oulu ja KTP iskevät yhteen tärkeässä Ykkösen ottelussa lauantaina klo 19.00 Arto Tolsa Areenalla Kotkassa. AC Oulu saa kokoonpanoon kolme tärkeää miestä takaisin, kun Lassi Nurmos, David Ramadingaye ja Konstantin Belov ovat jälleen käytettävissä. Tuttuun tapaan vierasottelun kisastudio pidetään Wingerissä.

Ykköseen takaisin noussut perinteikäs kotkalaisryhmä on kerännyt alkukauden kahdestatoista ottelusta pisteitä 13 kappaletta, joka oikeuttaa sarjassa sijaan 8. Oululaiset ovat saalistaneet yhden pisteen enemmän ja ovat sarjassa sijalla 6.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Raatissa päättyi AC Oulun 2-0-voittoon. Kolmen pisteen takuumiehenä tuolloin kaksi maalia iskenyt Topi Järvi on jalkavaivansa vuoksi yhä sivussa kokoonpanosta. KTP kohtasi edellisessä ottelussaan Klubi04:n vieraissa – maali-iloittelu päättyi lopulta 3-3-tasatulokseen. AC Oulu puolestaan kärsi tappion kotikentällä Hakalle maalein 0-1. Ottelu kuvasti laivastonsinisten kautta hyvin – peli kulkee välillä jopa erittäin mallikkaasti, mutta maalinteko on ollut pääosin tervanjuontia.

Kommentit

– Alkukausi on ollut tuloksellisesti vaikea, mutta usko joukkueessa on pysynyt vahvana. Kotkaan lähdetään kääntämään kurssia. Saamme takaisin Lamon, Daven ja Konstan – odotan tietysti kaikilta vahvaa suorittamista, mutta erityisesti heidän kokemus ja johtajuus tulee näkyä oikealla tavalla kentällä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne alustaa.

Kokoonpanotilanne

AC Oulu saa takaisin siis loukkaantumisesta toipuneen kapteeni Lassi Nurmoksen sekä pelikiellot kärsineet David Ramadingayen ja Konstantin Belovin. Sivussa on enää vain Markus Heikkinen, jota odotellaan mukaan seuraavaan otteluun sekä Topi Järvi.