Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

AC Oulu kohtaa KPV:n lauantaina – Kaleva Live näyttää ottelun suorana

29.1.2021 21:06 Ennakko

 

AC Oulun harjoituskausi jatkuu. Laivastonsiniset pelaavat harjoitusottelun jo kolmantena viikonloppuna putkeen. Ykkösessä pelaava KPV saapuu Garam Masala Areenalle klo 13.30 alkavaan otteluun. Yleisön pääsy paikan päälle on edelleen kielettyä, mutta Kaleva Live näyttää ottelun suorana lähetyksenä suomeksi selostettuna.Nikolas Saira tuuletti maalia edellisessä Garam Masala Areenalla pelatussa ottelussa (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu ja KPV ovat vuosien saatossa tulleet toisilleen enemmän kuin tutuiksi. Seurojen välisistä kohtaamisista ei ole tunnetta puuttunut ja hyvällä omalla tunnolla voidaankin kutsua arkivihollisten kohtaamisesta.

 

Viime kaudella Ykköseen suur-suosikkina lähtenyt KPV on uudistunut paljon viime kauden jäljiltä, joten joukkueen iskukyvystä ei ole täyttä varmuutta. Kaudella 2020 molemmat joukkueet onnistuivat Ykkösessä voittamaan toisensa vieraskentällä.

 

Kaleva Live näyttää ottelun suorana täällä.

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

Päävalmentaja Jyrki Aholan ja laitahyökkääjä Aapo Heikkilän mietteitä alla olevassa ACOTV:n otteluennakossa.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - KPV
Lauantaina 13.1.
Klo 13.30
Garam Masala Areena

EI YLEISÖÄ!

ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga