Ennakko Edustus

AC Oulun ottelut jatkuvat kuluvan viikon sunnuntaina Raatissa, kun vahvasti kautensa aloittanut sarjanousija Ilves saapuu Raattiin. Ottelu käynnistyy perinteisesti klo 18:30.

Tappiottoman toukokuun pelannut AC Oulu saa kauden seitsemännessä ottelussa vastaansa Tampereen Ilveksen. AC Oulu on saalistanut kuudesta pelaamastaan ottelusta 11 pistettä, tamperelaiset puolestaan kuudesta pelaamastaan ottelusta 10 pistettä. Edellisessä ottelussaan AC Oulu tasasi pisteet paikallisvastustaja Oulun Palloseuran kanssa, Ilves puolestaan kärsi Pirkanmaan paikallisottelussa 3-0 -tappion Valkeakosken Hakan vieraana.

AC Oulun paras maalintekijä on Matias Ojala kolmella maalillaan. Tashan Adeyinka, Joni Mäkelä ja Dani Hatakka ovat onnistuneet maalinteossa kahdesti. Sunnuntain kamppailu on historian ensimmäinen kohtaaminen AC Oulun ja Ilveksen välillä. Ilves nousi Ykköseen täksi kaudeksi Kakkosesta, jossa se oli pelannut viisi edellistä kautta. Viime kaudella joukkue voitti ylivoimaisesti oman lohkonsa. Nousukarsinnoissa Ilves kaatoi Åbo IFK:n yhteismaalein 5-1 ja raivasi tiensä sarjaporrasta ylemmäs. Ilveksen pelaajista Antti Ojanperä, Toni Kallio ja Jonne Hjelm ovat tuttuja nimiä Veikkausliigasta.

– Vaikka Ilves on sarjanousija, sitä voidaan hyvällä syyllä pitää Ykkösen kärkipään joukkueena. Heiltä löytyy erittäin kokeneita pelaajia sekä nuorta intoa. Tampere on elänyt TamU:n jälkeen pienessä tyhjiössä, mutta Ilves tulee täyttämään ja on jo osittain täyttänyt sen. Me lähdemme jälleen kerran parantamaan peliämme ja etenkin hyökkäyspäässä emme olleet tarpeeksi hyviä viime ottelussa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Seuraa heitä AC Oulu:
#1 David Monsalve – Kanadalaismaalivahti tekee debyttinsä AC Oulun kokoonpanossa.
#2 Janne Hietanen – Viikolla 35 vuotta täyttänyt kehäratsu johtaa AC Oulun alakertaa rautaisella kokemuksella.

Seuraa heitä Ilves:
#14 Kalle Multanen – Target-hyökkääjä johtaa Ykkösen maalintekijätilastoa viidellä osumalla.
#33 Toni Kallio – Entinen A-maajoukkuepelaaja nostaa Ilveksen profiilia entisestään.

AC Oulun miehistöstä on muutama pelaaja poissa, kun Joni Mäkelä ja Sami Hyvärinen ovat ottelusta sivussa loukkaantumisten takia. Lisäksi Dani Hatakka valmistautuu parhaillaan Raatin stadionilla tiistaina pelattavaan Pikkuhuuhkajien maaotteluun Liettuaa vastaan. Joka tapauksessa kentällä nähdään yksitoista täydellä sydämellä taistelevaa pelaajaa, jotka ovat valmiina tarjoamaan kotiyleisölle viihdyttävän kaksituntisen.

AC Oulu – Ilves
9.6. klo 18:30
Raatin stadionilla
Tervetuloa!

Katso ottelu livenä netistä hintaan 8 euroa>>

Lue uusin ACIAA-lehti tästä>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle
  • Live-stream lähetys ottelusta täältä>>

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko