Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

AC Oulu kohtaa harjoitusottelussa vieraskentällä KuPS:n

23.1.2021 13:34 Ennakko

 

AC Oulu pelaa kuluvan kauden toisen harjoitusottelun Kuopion Palloseuran vieraana. Ottelu alkaa klo 14.45 ja on katsottavissa KuPS TV:n Youtube-kanavalta.Jarkko Hurme ja muu joukkue matkustaa lauantaina KuPS:n vieraaksi (Kuva: Elias Mustonen)

 

Kuopion Palloseura on kuulunut viime vuosina Suomen ehdottomaan eliittiin. Kauden 2019 Suomen Mestaruus oli kruunu seuran pitkäjänteisestä työstä. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, AC Oulu saa taatusti laadukkaan mittarin nykykunnostaan.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Meillä on todella hyvä treeniviikko takana ja siksi onkin erittäin tärkeää saada päätettyä se peliin. KuPS:lla on toki valmennus muuttunut ja varmasti Simo Valakari tuo uusia juttuja peliin, mutta yhtä kaikki saamme vastaamme kovilla resursseilla operoivan Suomen huippujoukkueen. Se on meille tietysti hyvä tilaisuus katsoa missä mennään, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

LISÄTIETOJA

KuPS - AC Oulu
Lauantaina 23.1.
Klo 14.45
Lippumäen halli

EI YLEISÖÄ!

Ottelun voi katsoa suorana täältä

ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga