Ennakko Edustus

Laivastonsiniset jatkavat harjoituskauttaan harjoitusottelulla PS Kemiä vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti perjantaina klo 14.00 Arina Areenalla.

AC Oulun ottelut jatkuvat Suomen Cupin jälkeen harjoitusotteluilla. Laivastonsiniset kohtaavat kolmessa seuraavassa ottelussa kolme Veikkausliigassa pelaavaa joukkuetta. Nyt vastassa on PS Kemi, huhtikuun 1. päivä KuPS Kuopiossa ja 5. huhtikuuta RoPS Rovaniemellä.

– Meillä on nyt kolme liigajoukkuetta vastassa vajaan kahden viikon sisään. Olemme joukkueen sisällä asettaneet näihin otteluihin laadulliset ja numerolliset tavoitteet. Emme ole kolmeen viikkoon pelanneet, joten nyt on hyvä aika mitata meidän tämän hetkinen taso, kertoo AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen

Joukkueen pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvä. Kaikki aikuispelaajat ovat täydessä iskussa, mukaan lukien vanha sotaratsu Markus Heikkinen. Junioripelaajista Samuli Leppälä ja Samuel Kurttila ovat A-juniorien mukana. Leppälä pelasi aikaisemmin tällä viikolla Suomen U18-maajoukkueen mukana Bulgariassa, mutta on nyt palannut Ouluun. Niko Ronkainen on sivussa polvioperaation vuoksi.

Perjantainen harjoitusottelu, joka on samalla Perämeren derby, alkaa siis poikkeuksellisesti jo klo 14.00. 

– Meidän on pakko pelata tämä harjoitusottelu meidän omalla treenivuorolla, koska kenttätilanne on sen verran haasteellinen. Itse ottelu on mielenkiintoinen, sillä Kemillä alkaa kohta kausi, joten myös heille tämä ottelu tulee varmasti hyvään saumaan. Me hävittiin PS Kemillä Suomen Cupissa, joten tottakai meillä on revanssihenkeä tähän otteluun, päättää Ojanen.