Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa harjoitusottelussa Haparanda FF:n huomenna lauantaina. Ottelu Arina Areenalla vihelletään käyntiin klo 16:00. Laivastonsinisten uusi vahvistus Antti Uimaniemi tekee ensiesiintymisen kotiyleisön edessä.

Lauantain ottelu on AC Oululle harjoituskauden neljäs. Kuten kolmessa aikaisemmassakin ottelussa, myös huomenna vastuuta on tarjolla laajalle ryhmälle. Vastustaja Haparanda FF on oululaisille suhteellisen tuntematon tapaus – joukkueen urheilujohtajana häärii futsal-valmentajana tunnettu Jani Paananen.

AC Oulu lähtee otteluun kehittämään omaa puolustus- ja hyökkäyspeliä. Ensimmäisissä otteluissa on ollut hyviä merkkejä tutusta pallonhallinnasta, mutta murtautumivaiheen ja viimeistelyn tulee olla tehokkaampaan. Paljon poissaoloja kokenut puolustuslinja tarvitsee lisää terävyyttä.

Kommentit

– Ottelu on meille todella tärkeä, koska seuraavana lauantaina pelataan Suomen Cupin ottelu, joka on pakko voittaa. Meillä on edelleen paljon poissaoloja, mutta tässä vaiheessa riskejä ei kannata pikku vaivojen kanssa missään nimessä ottaa. Huomenna vastuuta saavat myös harjoituksissa hyvin onnistuneet nuoret OLS:n pelaajat. Tulosta tärkeämpää on löytää peliin oikeita asioita, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen sanoo.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun tuore vahvistus Antti Uimaniemi pukee uuden pelipaitansa ensimmäistä kertaa päälleen. Varmuudella kokoonpanon ulkopuolella ovat Antti Peura, Janne Hietanen ja Dritan Stafsula. Maalilla aloittanee OLS:n Pyry Yrjänäinen, joka pelannee myös Suomen Cupin ottelun Johannes Wentinin ollessa perhesyistä estynyt. Testissä jatkaa toppari Crispine Odula ja Matias Ojala on antamassa näyttöjä Jarolle.

Seuraa heitä

166 Veikkausliiga-ottelun Antti Uimaniemi aloittaa vasemman puolustajan paikalla.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko