Ennakko Edustus

AC Oulun valmistautuminen tulevaan sarjakauteen jatkuu lauantaina harjoitusottelulla GBK:ta vastaan.

Viikko sitten PK-37:n kaatanut oululaisryhmä on harjoitellut jälleen viikon ajan hyvällä tahdilla. Nuori ja nälkäinen joukkue lähtee kehittämään peliään ja tottakai voittamaan ottelua. Loukkaantumisten takia ovat yhä sivussa Janne Hietanen, Juha Majava ja Juuso Majava. Hietanen ja Juha Majava harjoittelevat jo täysipainoisesti joukkueen mukana ja lähenevät täyttä pelikuntoa.

Tuleva lauantai on oululaisen jalkapalloihmisen todellinen juhlapäivä. AC Oulun lisäksi tulessa Arina Areenalla ovat OLS/Tervarit-j:n yhdistelmäjoukkue ja OLS:n B-juniorit. Molemmat joukkueet pelaavat ikäluokkansa SM-karsintasarjassa. A-juniorit aloittavat ottelunsa klo 12:00 ja B-juniortit klo 16:20.

AC Oulu – GBK, Arina Areenalla lauantaina 4.2. klo 14:00. Liput 5€, alle 7-vuotiaat ja kausikorttilaiset veloituksetta. Hallilla toimii myös OLS:n pitämä kioski/kahvio. Varaa siis hieman kahvirahaa (käteistä) mukaasi. Lippuluukulla käy myös pankkikortti. Paikalla myös AC Oulun yhteistyökumppanin, Autokoulu Greenlinen hienot opetusautot, tule ja tutustu!