Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulu kohtaa ärsytetyn FC Hakan – ”Keke on varmasti ollut vihaisena”

4.5.2017 21:24 Ennakko

 

AC Oulu ja FC Haka kohtaavat lauantaina Raatin stadionilla klo 17.00 starttaavassa Ykkösen ottelussa. Ottelu on samalla päätapahtuma lauantaina järjestettävälle Match Day - koko perheen jalkapallopäivälle.Pääsevätkö AC Oulun kannattajat juhlimaan voittoa jälleen lauantaina? (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu aloitti kauden viime lauantaina voitokkaasti, kun sarjanousija Gnistan kaatui lukemin 1-0. Laivastonsinisten voittomaalin iski ex-Haka puolustaja Eero-Matti Auvinen. Samaan aikaan FC Haka koki kotiottelussa FC Honkaa vastaan ruman tappion lukemin 0-4. 

 

Laivastonsinisten päävalmentaja Rauno Ojanen uskoo että Oulussa nähdään lauantaina vaarallinen vierasjoukkue.

 

- Sieltä tulee varmasti todella ärsytetty joukkue meitä vastaan. Keke Armstrong on pitänyt todennäköisesti pienet puhuttelut pojille avaustappion jälkeen. Haka on suoraviivainen joukkue, joten helppoa meillä ei tule olemaan. Gnistaniin verrattuna Haka on tottakai kovempi joukkue, koska siellä on mm. Emeniken ja Multasen kaltaisia hyökkääjiä, joita taasen esim. Gnistanilla ei ole. 

 

Aseet Hakan kaatamiseen on Ojasen mukaan silti löydetty.

 

- Gnistania vastaan meillä lähti se ensimmäisen ottelun jännitys pois. Normaalisti näistä kauden aloitusotteluista on otettu sitä yhtä pistettä, mutta nyt saatiin loistava startti kauteen. Kontrolloimme peliä Gnistania vastaan, ja tulemme tekemään sitä myös Hakaa vastaan. Pallonhallintaprosentti Gnistania vastaan oli 55%, vaikka jouduimme pelaamaan ottelun osittain alivoimalla. Tulemme puolustamaan joukkueena vielä paremmin, joten voittoa lähdetään tottakai hakemaan, päättää päävalmentaja Ojanen. 

 

Pelaajavalmentaja Markus Heikkinen näkee joukkueen tavoitteena olevan ainoastaan voitto.

 

- Avausottelusta heti voitto, hyvä tulos ja kaiken lisäksi tämä kotiottelussa. Heti perään jatketaan toisella kotiottelulla, niin mikäs sen parempi. Nyt meillä on jo yksi pelikokemus tämän hetkisesta Raatista, joten tulemme tottakai olemaan koko ajan parempia ja parempia kotikentällämme, kertoo Heikkinen lyhyesti.

 

Lauantaina AC Oulu, Touhula, Coronaria ja Keväthaipakka järjestävät yhteistyössä Match Day - koko perheen jalkapallopäivän. Lauantaina nähdään huikeata toimintaa ja tarjouksia ympäri Oulua. Lue lisää tästä ->

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanotilanne on hyvä. Poissa ovat pelikieltoa kärsivä Petteri Pietola sekä loukkaantumisesta toipuva Niko Ronkainen

LISÄTIETOJA

Portit ja iloiset palvelut avautuvat tuntia ennen ottelua. Sisäänkäynti kaupungin päädyn lippuluukuilta. Ennakkolipuilla sisään jonottamatta! Kaikki AC Oulun lipunmyynnistä täältä. Infopiste sijaitsee uimahallin ala-aulassa (VIP-vieraat, media, noudettavat liput). AC Oulu suosittelee varaamaan käteistä ostotapahtumien nopeuttamiseksi. Tervetuloa katsomaan huippufutista Raattiin!

 

Ottelu näkyy livenä myös Elisa Viihteen ja Fanseatin välityksellä. 

ACIAA
Lue uusin AC Oulun kannatuslehti
LIVESTREAM

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen