Ennakko Edustus

AC Oulu lähtee aukaisemaan helmikuussa takalukkoon mennyttä peliään Seinäjoen Jalkapallokerhon kustannuksella. Oululaisten hyökkäyspäässä nähdään uusi kasvo hyökkääjä Tashan Adeyinkan saapuessa testille.

SJK on AC Oululle tuiki tuttu vastustaja – joukkueet kohtaavat kuluvalle talvelle jo kolmannen kerran ennen kesän sarjapelejä. Kovia satsauksia tiskiin lyövä seinäjokelaisryhmä kärsi 3-2-tappion Tammiturnauksen finaalissa AC Oululle. Helmikuun puolella pelattu ottelu SJK:n kotihallissa päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen kotijoukkueen 5-3-johtoon AC Oulun johtaessa ottelua jo 3-0. Menneet ovat menneitä ja huomenna lauantaina klo 13:00 alkaen Arina Areenalla on lupa odottaa kahden laadukkaan joukkueen kovatasoinen kohtaaminen.

– Tottakai meidän täytyy parantaa otteita. Jalkapallo-ottelussa pienet asiat ratkaisevat isojakin marginaaleja, mutta meidän täytyy olla huolellisempia syöttötyöskentelyssä, vahvempia kaksinkamppailuissa, käyttää täten ansaittu tila ja aika hyväksi sekä olla vaarallisia hyökkäyspäässä. SJK on tietysti Ykkösen parhaita joukkueita, mutta olemme jo osoittaneet oman hyvän tasomme heitäkin vastaan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

AC Oulun hyökkääjän paikalla nähdään mielenkiintoinen testipelaaja, kun britti Tashan Adeyinka pukee laivastonsinisen paidan ylleen. Vuonna 1991 syntynyt hyökkääjäkolossi on viilettänyt AC Oulun harjoituksissa torstaista lähtien. Topparikokelas Louis Morrison Derbyshire pelaa myös lauantaina, jonka jälkeen hänen kohtalonsa selviää.

– Tashan on antanut mainion kuvan itsessään harjoituksissa. Hän on todella vahva, nopea ja älykkäästi liikkuva pelaaja. Pelissä todellinen taso tietysti mitataan ja keskushyökkääjältä odotetaan tehoja, mutta odotukset ovat korkealla, Ojanen kehuu.

AC Oulun sopimuspelaajista Juho ”Äffä” Meriläinen ja Joonas ”Jaska” Sohlo jättänevät ottelun väliin flunssan vuoksi. Matias Ojalan nilkkavamma on estänyt täysipainoisen harjoittelun, jonka vuoksi myös ”Matigol” seuraa ottelua katsomon puolelta.

AC Oulu järjestää ottelun yhteistyössä ONS:n kanssa – punapaitaiset futismimmit hoitavat lipunmyynnin ja järjestyksenvalvonnan AC Oulun puolesta ja pitävät sisällä kioskipalveluita.

AC Oulu – SJK
Arina Areena
2.3. klo 13:00
Liput: 5 € (käteinen ja pankkikortti)
Kausikorttilaiset ja alle 7-vuotiaat veloituksetta
Kioski: on (käteinen ja pankkikortti)
Tervetuloa!