Ennakko Edustus

LUE TUORE ACIAA-LEHTI TÄSTÄ!

AC Oululla on päätösottelussa edelleen panoksia, sillä mikäli PS Kemi kaatuu ja samaan aikaan OPS ei voita vierasottelussaan liiganousija FC Lahtea, kipuavat laivastonsininset lopullisessa sarjataulukossa kakkossijalle. Kotiyleisön tuki on siis tarpeen!

– Ensinnäkin ottelu kuuluu pohjoisen paikalliskamppailuihin, ns. derbyihin. Tapana on, ettei naapurille anneta mitään ilmaiseksi ja hyvä niin. Me haluamme pelata tämän viimeisen pelin niille pohjoissuomalaisille, jotka ovat jaksaneet meitä kannustaa tulemalla Raattiin lippuluukun kautta, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen toteaa ACIAA-lehdessä.

– Teitä on ollut keskimäärin yli 2 000 sitoutunutta silmäparia ja se on luonnollisesti tämän sarjan parasta antia! Kiitokset jo nyt koko joukkueen puolesta ja myös päätetään kausi yhdessä, Malinen jatkaa.

Tuoreesta lehdestä on luettavissa myös PS Kemin tunnelmia pettymykseen päättyvästä kaudesta. Kemiläisten kesä oli pitkä sekä raskas ja ensi kaudella seura edustaa sarjaporrasta alempana. Pettymyksestä huolimatta myös PS Kemi pistänee kaikkensa likoon lauantaina.

– Kyllä nämä Kemi-AC Oulu-pelit sytyttävät aina sen verran, että kumpikaan ei ainakaan halua hävitä. Dritanin (Stafsula) kanssa on aina mukava vääntää. ”Tani” lämpenee niin helposti, että pitää yrittää sitä kautta saada vähän yliotetta heti alusta lähtien, PS Kemin oululaislähtöinen laitapuolustaja Sami Hyvärinen naurahtaa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi heinäkuussa Kemissä 2-2-tasatulokseen AC Oulun menetettyä voiton ottelun lisäajalla. Nyt on siis aika mitata, kumpi joukkueista on tämän kauden herra keskinäisten otteluiden perusteella.

ACIAA-lehdessä myös paljon muuta mielenkiintoista asiaa niin tulevasta ottelusta kuin ottelun vierestäkin!

LUE TUORE ACIAA-LEHTI TÄSTÄ!

AC Oulu – PS Kemi Raatin stadionilla lauantaina klo 15.00 – tervetuloa päättämään kausi yhdessä!

MUISTA MYÖS KAUDEN PÄÄTÖSJUHLAT OTTELUN JÄLKEEN!

(Toimitus)