Ennakko Edustus

AC Oulu isännöi paikallisottelua Oulun Rotuaarin Palloa vastaan Heinäpään Arina Areenalla. Sunnuntaina klo 14:00 alkava ottelu on joukkueiden historian ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

Oulun Rotuaarin Pallo nousi viime kauden päätteeksi Kakkoseen hieman erikoisella tavalla – Kolmosen Pohjoislohkossa toiseksi sijoittunut OPS-juniorit saalisti paikan sarjaporrasta ylempänä täydennysmenettelyn kautta. Samalla joukkue muutti nimensä Oulun Rotuaarin Palloksi. Sunnuntaina joukkueet kohtavaat siis ensimmäisen kerran historiansa aikana.

AC Oulu ja ORP ovat tehneet yhteistyötä kuluvan talven aikana. Sami Karjalainen harjoitteli ja pelasi pitkään AC Oulun vahvuudessa, mutta esiintyy nyt ORP:n miehistössä. AC Oulun penkin päässä ottelussa toimii apuvalmentaja Ilkka Matila, päävalmentaja Rauno Ojasen suorittaessa Pro JVK-valmentajalisenssiä Pietarissa.

– Ranelle vain terveisiä, että ei ole kiire kotiin. Mukava päästä jälleen omatoimisen viikon ja kuluvan viikon harjoitusrupeaman jälkeen pelaamaan. Tavoitteena on pitää nolla omissa ja tehdä paljon maaleja – eihän siinä mitään kummallisempaa. Oma tekeminen on, kuten aina, keskiössä, Matila alustaa.

AC Oulu saanee otteluun käyttöönsä myös SJK-ottelussa vakuuttaneen Tashan Adeyinkan. Lontoosta matkaavan hyökkääjän kohtalosta päätetään ORP-ottelun jälkeen. Toppariosaston testimies Louis Morrison Derbyshire ei puolestaan onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa sopimuksen arvoisesti.

AC Oulu – ORP
Arina Areena
17.3. klo 14:00
Liput: 5 € (käteinen ja pankkikortti)
Kausikorttilaiset ja alle 7-vuotiaat veloituksetta
Kioski: on (käteinen ja pankkikortti)
Tervetuloa!