Ennakko Edustus

AC Oulun harjoitusottelut jatkuvat huomenna lauantaina, kun Heinäpään palloiluhallissa vastaan asettuu aina niin tuttu Oulun Luistinseura. Tuomari viheltää ottelu alkavaksi klo 12:00.

AC Oulu ja OLS kohtasivat ensimmäisen kerran kuluvan talven aikana helmikuun ensimmäinen päivä. Tuolloin isoveli AC Oulu oli vahvempi voittaen ottelun lukemin 2-1. Kyseisen ottelun jälkeen molemmissa leireissä on tapahtunut pientä liikehdintää ja joukkueet ovat harjoitelleet talviseen malliin erittäin kovaa.

AC Oululla on ottelussa myös yksi uusi mielenkiintoinen testipelaaja. Tanskalais-suomalainen Morten Gerster Peipinen aloittaa huomenna todennäköisesti keskushyökkääjänä. Ouluun suomen kieltä opiskelemaan muuttanut Morten on harjoitellut joukkueen mukana kuluvan viikon ajan. Tanskalaisseura Randers FC:n junioriakatemian läpikäynyt 20-vuotias hyökkääjä liittyi AC Oulun vahvuuteen sattuman kaupalla.

– Morten on ollut harjoituksissa todella pirteä. Hänestä huomaa, että jalkapalloa on harjoiteltu ja pelattu kovassa ympäristössä. Meillä on nyt erittäin hyvä sauma antaa hänelle näytön paikka myös ottelutilanteessa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen taustoittaa.

– Joukkueessa on muutamia poissaoloja vaivojen takia, mutta odotan meiltä ehjää joukkuepelaamista molempiin suuntiin. Pelimme täytyy kehittyä ottelu ottelulta, Ojanen päättää.

Eilen Suomen Cupin arvonnassa AC Oulu sai iloisia uutisia – vastaan 4. kierrokselle arvottiin Veikkausliigaseura Turun Palloseura. AC Oulu tiedottaa lisää ottelusta ensi viikolla.

Tiedot ottelutapahtumasta:

AC Oulu – OLS
1.3.2014 klo 12:00
Heinäpään palloiluhalli

Liput:
5 € aikuiset ja erityisryhmät
2 € AC Oulun kausikorttilaiset ja lapset (7-16-vuotiaat)

Ottelussa toimii kioski. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja pankkikortti. Ottelulipuissa myös kulttuurisetelit.

Tervetuloa!