Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulu ja KPV kohtaavat perjantaina Raatin iltavaloissa

21.9.2017 20:37 Ennakko

 

Ykkösen kärkikolmikossa mukana oleva KPV saapuu AC Oulun vieraaksi perjantai-iltana.Perjantai-iltana päästään pelaamaan tunnelmallisten iltavalojen alla. (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen odottaa mielenkiintoista ottelua.

 

- KPV:n kanssa meillä on ollut aina kiihkeitä pelejä. Pelaajat syttyvät näihin automaattisesti. Ollaan pelattu kolme kertaa tällä kaudella vastakkain, Suomen Cup mukaan lukien, ja joka kerta vierasjoukkue on voittanut yhdellä maalilla. 

 

- Roope Ankka vastaan Aku Ankka -asetelma ei ole mihinkään muuttunut. Meidän täytyy olla pallon kanssa rohkeita. Meillä on monta epävarmaa pelaajaa, joten avauskokoonpanoon tulee muutoksia. 

 

- Meillä on nyt viime pelistä voitto alla, joten hyvä fiilis ollut pitkästä aikaa. Tottakai meillä on kova tekeminen siinä että KPV kaadetaan perjantai-iltana, mutta kolme pistettä aiotaan jättää Ouluun, päättää Ojanen. 

 

Laivastonsinisten meksikolaishyökkääjä Alvarado Morin uskoo että KPV-ottelu tulee olemaan kova ottelu.

 

- Meille tulee varmasti kova iltapuhde, koska KPV taistelee jokaisesta pallosta viimeiseen mieheen. Meidän täytyy olla valmiina heti alusta lähtien, ja käyttää jokainen maalintekopaikka hyväksi. Jos jokainen pelaaja antaa itsestään 100 prosenttia, uskon että voitamme. Meidän täytyy myös pelata lujaa, mutta fiksusti, päättää Morin. 

KOKOONPANOTILANNE

Poissa varmasti kokoonpanosta on pitkäaikaispotilas Juuso Kemppainen. 

LISÄTIETOJA

Portit ja iloiset palvelut avautuvat tuntia ennen ottelua. Sisäänkäynti kaupungin päädyn lippuluukulta. Kaikki AC Oulun lipunmyynnistä täältä. Infopiste sijaitsee uimahallin ala-aulassa (VIP-vieraat, media, noudettavat liput). AC Oulu suosittelee varaamaan käteistä ostotapahtumien nopeuttamiseksi. Tervetuloa katsomaan huippufutista Raattiin!

 

  •  Loppukauden otteluissa avoinna on vain pääkatsomo, jonne liput myydään aurinkokatsomon edullisimmilla hinnoilla.
  • Ottelu näkyy livenä myös Elisa Viihteen ja Fanseatin välityksellä. 
LIVESTREAM

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen