Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

AC Oulu ja JJK kohtaavat Raatissa keskiviikkona – laivastonsiniset haluavat jatkaa voittojen tiellä

19.6.2018 15:05 Ennakko

 

AC Oulu ja JJK Jyväskylästä iskevät yhteen Ykkösen ottelussa keskiviikkona klo 18.30 Raatissa. Kotijoukkueen kirkkaana tavoitteena on jatkaa voittojen tiellä ja kiriä itseään kohti sarjataulukon kärkipäätä.Mika Lähderinne vaatii itseltään ja joukkueeltaan koko ajan enemmän (Kuva: Elias Mustonen)

 

Lauantain voitto EIF:n vieraana oli Mika Lähderinteen suojateille erittäin tärkeä, sillä kolmen pinnan lisäksi joukkue sai vihdoin pistetilin auki myös vieraskentillä. Puolustuksen pitäessä nollan ja Alberto Alvarado Morinin iskiessä kaksi maalia, kotimatkalle lähdettiin siis 0-2-voiton siivittäminä. 

 

Uusi peli tulee siis lyhyellä varoitusajalla, sillä jo huomenna keskiviikkona AC Oulu saa vieraita Jyväskylästä. Viime kaudella Veikkausliigasta pudonnut kettulauma on toistaiseksi hakenut parasta teräänsä - kahdeksasta ottelusta tilillä on kuusi pistettä. AC Oulu on neljä pistettä edellä, mutta tasaisessa sarjassa sijoitukset vaihtuvat tiuhaan. Joukkueiden kohtaaminen on ensimmäisen kolmanneksen viimeinen eli keskiviikon kamppailun jälkeen kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Tärkeä peli. Ollaan takaa-ajajan asemassa sarjassa ja halutaan nousta koko ajan taulukossa ylöspäin. Pelillinen trendi on positiivinen ja sitä halutaan toki jatkaa. Nöyryys täytyy säilyttää ja halu voittaa täytyy näkyä jokaisessa tilanteessa, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta ovat sivussa Lassi Nurmos ja Topi Järvi. Paluun kokoonpanoon tekee Josue Soto. Lisäksi erittäin vahvoja otteita farmijoukkue OLS:n paidassa esittänyt Alex Jibrin nousee mukaan kokoonpanoon. Alex on oululaisyleisölle varsin tutun Austin Jibrinin pikkuveli.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - JJK
lauantaina 20.6. klo 18.30
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä Esmo

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen