Ennakko Edustus

JJK isännöi AC Oulua lauantaina Harjun stadionilla pelattavassa Ykkösen ottelussa. Klo 17.00 alkava ottelu on samalla kiusaamisen vastainen ottelu, sillä molemmat seurat kampanjoivat tämän tärkeän asian puolesta kotikaupungeissaan. Oulussa ottelua voi seurata tuttuun tapaan Wingerissä osoitteessa Aleksanterinkatu 21.

Viime kaudella Veikkausliigassa pelanneen JJK:n kausi on sarjaporrasta alempana ollut toistaiseksi tuskainen. Kettulauma löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän keräämällään 15 pisteellä. Takana sarjassa viimeisenä oleva Klubi 04 on kerännyt kolme pinnaa vähemmän, mutta on myös ottelun vähemmän pelanneena. Yläpuolelta pisteen päästä löytyy puolestaan AC Kajaani, jonka JJK kaatoi edellisessä ja erittäin tärkeässä ottelussa lukemin 1-0.

AC Oulun vire on viime aikoina ollut hyvä. Neljästä edellisestä ottelusta on takataskussa 10 pistettä kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joka tuli edellisessä ottelussa sarjakärki EIF:ä vastaan. Laadukkaassa ottelussa laivastonsiniset olivat niskan päällä, mutta tammisaarelaiset venyivät tasapeliin.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi kesäkuussa Raatissa kotijoukkueen 2-1-voittoon aivan loppuhetkillä tulleella osumalla. Tasaista on perinteisesti ollut, joten lauantaina on odotettavissa kova kamppailu tärkeistä sarjapisteistä.

Kotijoukkue JJK aloitti tälle kaudelle AC Oulun esimerkistä oman Älä Kiusaa Kampanjansa, joten mikäpä olisi luonnollisempi paikka teemaottelulle kuin tämä kohtaaminen. Molemmat seurat ovat siis ottaneet yhteiskunnallisesti kantaa tähän tärkeään aiheeseen. Seuraa kampanjoita tunnisteilla #Äläkiusaakampanja #Äläkiusaa

Kommentit

– EIF-pelistä jäi nälkää! Pelillisesti mennään koko ajan eteenpäin ja treeneissä on hyvä meno päällä. Kova vastustaja, joka tarvitsee kipeästi pisteitä, mutta niin teemme mekin, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoa kärsivät David Ramadingaye sekä Alberto Alvarado Morin. Niilo Hautala huilaa yhä jalkavaivaisena.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko