Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

AC Oulu ja FF Jaro kohtaavat Hope-hyväntekeväisyysottelussa

3.8.2018 14:36 Ennakko

 

AC Oulu ja FF Jaro kamppailevat tärkeistä sarjapisteistä Ykkösen ottelussa lauantaina 4.8. klo 17.00 alkaen. Kyseinen ottelu on samalla kauden ensimmäinen Hope-hyväntekeväisyysottelu. Paikalla on siis paikallinen Hope ry, joka ottaa turvatarkastuksen yhteydessä vastaan lahjoituksena ehjiä vaatteita ja urheiluvälineitä, joilla tuetaan alueen vähävaraisia perheitä.Mako Heikkinen johtaa AC Oulun alakertaa yhdessä Lassi Nurmoksen kanssa (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu otti edellisellä kierroksella todella tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta KPV:stä. Jere Aallikon iskemä osuma ottelu loppuhetkillä katkaisi laivastonsinisten kolmen ottelun mittaisen tappioputken.

 

Jaron edellinen ottelu sujui mollivoittoisesti, kun tammisaarelainen EIF kävi hakemassa Pietarsaaren keskuskentältä 0-3-voiton. Näiden tulosten myötä EIF kipusi itsenä sarjakakkoseksi ohi KPV:n.

 

Sekä AC Oulun että Jaron peliä on kuluvalla kaudella vaivannut epätasaisuus ja AC Oulun tapauksessa vielä korostunut tehottomuus maalipaikoilla. Jaro kärkkyi alkukauden aikana ihan sarjan piikkipaikoilla, mutta on kauden edetessä valunut sarjataulukossa viidenneksi ja on tällä hetkellä seitsemän pistettä EIF:n perässä. Tasaisessa sarjassa kaikki on kuitenkin edelleen mahdollista - otteluita on kuitenkin pelaamatta vielä lähes puolet.

 

Joukkueiden kauden edellinen kohtaaminen Raatissa päättyi 0-0-tasatulokseen. Molemilla oli omat paikkansa napata voitto, mutta sillä erää näin. Lauantaina kumpikin janoaa taatusti kolmea pistettä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- KPV-peli oli helpottava etenkin henkisesti. Meillä on hyvä ja innokas treeniviikko takana - ollaan edelleen keskusteltu kehityskohteista ja pyritty jalostamaan niitä treeneissä. Kärki on pisteiden valossa kaukana, joten keskitymme peli kerrallaan hakemaan voittoja ja näin teemme myös huomenna, AC Oulun kapteeni Lassi Nurmos toteaa.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulu ja Topi Järvi purkivat pelaajasopimuksen kuluvalla viikolla. AC Oulu toivottaa Topille onnea tulevaan ja kiittää yhteisistä hetkistä! Kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa jalkavaivaiset Ilari Koljonen ja Niilo Hautala. Muutama kysymysmerkki on ilmassa, mutta näiden pelaajien kohdalla pelikunto selviää vasta pelipäivänä.

 

FF Jaron riveistä on poissa Itävallassa testileirillä oleva Seth Paintsil. Kentällä nähtäneen EIF:stä siirtynyt Felix De Bona, joka muistetaan taatusti Oulussa viime kesältä, sillä hän oli laukomassa rangaistuspotkua legendaarissa tuomarivirhe-ottelussa.

SEURAA HEITÄ

Jo KPV:tä vastaan pelannut laitahyökkääjä Aapo Heikkilä palaa tutulle kentälle Raattiin.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - FF Jaro
lauantaina 4.8. klo 17.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä Carrot.

 

Hope ry ottaa vastaan lahjoituksena ehjiä vaatteita ja liikuntavälineitä. Voit tuoda oman lahjoituksesi turvatarkastuksen yhteyteen. Lahjoituksilla tuetaan alueen vähävaraisia perheitä. AC Oulu ja Hope ry kiittävät!

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen