Ennakko Edustus

Kolmen ottelun voittoputkessa kulkeva AC Oulu saa vieraakseen Ykkösen sarjakärki EIF:n. Huippuottelu vihelletään alkavaksi Raatissa klo 18.30. AC Oulu odottaa otteluun kauden yleisöennätystä ja toivoo katsojia saapumaan paikalle ajoissa sekä hankkimaan pääsyliput ennakkoon.

Vierasjoukkue EIF on ehdottomasti tämän kauden sensaasio Miesten Ykkösessä. Jo talvella Suomen Cupissa pitkälle menneet tammisaarelaiset ovat jatkaneet sarjassa siitä mihin alkukeväällä jäivät. EIF on kerännyt 16 ottelusta 31 pistettä ja eroa toisena olevaan HIFK:n on kaksi pistettä.

EIF:n kauden toistaiseksi ainoa tappio tuli juuri AC Oulua vastaan – laivastonsiniset hakivat kesäkuussa Tammisaaren keskuskentältä 0-2-voiton. Voittoja vihreäpaidoilla on kahdeksan ja tasapeliin on päädytty seitsemän kertaa.

AC Oululla on kasassa 23 pistettä saldolla 7-2-7. Edelliset kolme ottelua ovat päättyneet voittoihin ja laivastonsiniset haluavat taatusti jatkaa näissä merkeissä – vastassa on kuitenkin sarjan suurin haaste.

Kommentit

– Ylimääräistä latausta tuskin tarvitsee hakea. Sarjakärki, Raatti ja kotiyleisö pitävät siitä huolen. Itseluottamus ja vireystila ovat hyvällä tasolla. Iso ottelu ja iso päänahka tarjolla, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

Kokoonpanotilanne

AC Oulu ja keskikenttäpelaaja Ilari Koljonen ovat purkaneet tällä viikolla pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Koljosen ura jatkunee Kakkosessa kotikonnuilla. AC Oulu kiittää Ilaria lämpimästi yhteisistä hetkistä ja toivottaa onnea tulevaisuuteen.

 

Sopimuspelaajista varmuudella on sivussa jalkavaivaa paranteleva Niilo Hautala.