Ennakko Edustus

AC Oulu hakee jo kymmenettä peräkkäistä tappiotonta otteluaan, kun viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonnut JJK saapuu vieraaksi. Ottelu Raatin stadionilla vihelletään perjantai-illan kunniaksi käyntiin kello 18:30.

Jyväskylästä kotoisin oleva JJK sai viime kaudella kylmää vettä niskaansa. Sen kohtalona oli putoaminen Veikkausliigasta sarjaporrasta alemmaksi Ykköseen. Talven aikana joukkueessa kävi myllerrys, kun suurin osa pelaajista lähti hakemaan pelipaikkaa muualta – kettupaidat saivat pidettyä riveissä muutaman erittäin kokeneen pelimiehen, kuten maalivahti Janne Korhosen ja laitahyökkääjä Mikko Mannisen, mutta nuorennusleikkaus oli hurjaa. Joukkuetta valmentaa ansiokkaasta pelaajaurasta tunnettu Juha Pasoja.

AC Oulu lähtee otteluun hyvistä lähtökohdista – se on pelannut peräti yhdeksän ottelua peräkkäin ilman tappioita. Edellinen ottelu Joensuussa päättyi tuhlailtujen maalipaikkojen ansiosta 0-0. JJK puolestaan hävisi HIFK:lle kotikentällä 4-0, joten ryhtiliike ja tasonnosto lienevät selvää. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella ainoastaan yhden kerran. Tuolloin AC Oulu pelasi ehkä kauden heikoimman pelinsä ja pisteet jäivät ansaitusti Jyväskylään.

– JJK on parhaimmillaan todella hyvä joukkue. Heiltä löytyy riittävästi kokeneita pelaajia ja paljon paikallisia nuoria ja vikkeliä poikia. Sarjan joukkueista tunnen heidät varmasti heikoiten, koska olemme pelanneet vastakkain vasta yhden kerran. Tuloksista voi kuitenkin päätellä, että otteet ovat välillä ailahdelleet, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen arvioi.

– Me haluamme jälleen voittaa ja kun pelataan kotiyleisön edessä, sen täytyy olla ainoa tavoite. Muutama poissaolo meillä on maajoukkuekomennuksien vuoksi, mutta näytönpaikkoja siunaantuu sitten toisille. Meillä on tällä hetkellä erittäin kova kilpailu pelipaikoista ja se on näkynyt viime aikojen otteisssa – jokaisen täytyy olla joka päivä paras, Ojanen päättää.

Laivastonsinisten kokoonpanosta ovat siis sivussa varmuudella U21-maajoukkuetta edustava Matias Ojala sekä U19-maajoukkuetta edustava Anselmi Nurmela.

AC Oulu – JJK
Perjantaina 5.9. klo 18:30
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

OTTELU SUORANA SPORTTV:LLÄ>>

Lue uusi ACIAA-lehti tästä>> 

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko