Ennakko Edustus

AC Oulu palaa yhden vapaan viikonlopun jälkeen tositoimiin, kun se haastaa KPV:n Kokkolassa lauantaina kello 17.00 alkavassa Ykkösen ottelussa. Matsi näytetään tuttuun tapaan suorana Ravintola Wingerissä osoitteessa Aleksanterinkatu 21.

AC Oulu jäi Kotkassa pelatun ottelun jälkeen viikon mittaiselle lomalle palaten harjoituksiin viime sunnuntaina. Miniloma tuli joukkueelle taatusti tarpeeseen, sillä henkisesti raskaita tappioita kärsinyt joukkue sai paitsi lyhyen irtioton jalkapallosta, myös nuolla haavojaan – joukkue saa muutaman pelaajan takaisin sairastuvalta.

Laivastonsiniset vahvistuivat kuluvalla viikolla myös erittäin mieluisalla paluumuuttajalla, kun Aapo Heikkilä palasi takaisin Rovaniemen Palloseurassa vietettyjen kolmen kauden jälkeen.

Lauantain isäntänä toimiva KPV on hyvässä iskussa ja löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi. Alkukaudella hieman tökkinyt peliesitys toi silti pisteitä ja viime otteluissa vihreäpaidat ovat esittäneet myös pelillisesti sellaisia otteita joita sarjan suurimman ennakkosuosikin kuuluu. Jarmo Korhosen valmentama joukkue lähti kuluvaan kauteen kovin satsauksin, eikä esimerkiksi Sebastian Mannströmin liittyminen joukkueeseen kesken kauden anna merkkejä muusta kuin siitä että Kokkolassa ollaan tosissaan.

Kommentit

– Alkukausi on ollut tuloksellisesti iso pettymys. Tauon aikana kävimme joukkueen kanssa paljon asioita läpi ja aloitamme nyt ”puhtaalta pöydältä”. Teot ratkaisevat ja meillä on kova halu näyttää, että pystymme paljon parempaan, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne toteaa.

Kokoonpanotilanne

Aapo Heikkilä pelilupa-asiat ovat kunnossa, joten mies nähdään heti tositoimissa. Markus Heikkinen palaa takalinjoille käsivamman jäljiltä. Sivussa ovat todennäköisesti puolestaan pienistä vaivoista kärsivät Topi Järvi, Niilo Hautala, Ilari Koljonen, Juuso Kemppainen ja Driton Shala.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko