Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

AC Oulu aloittaa Suomen Cupin Kajaanissa

26.1.2018 22:42 Ennakko

 

AC Oulun urakka Suomen Cupissa alkaa lauantaina, kun laivastonsiniset matkustavat AC Kajaanin vieraaksi. Ottelu Kajaanin pallohallissa alkaa klo 15.00.AC Oulu ja AC Kajaani kohtasivat viime kaudella vain harjoitusottelun merkeissä. Laivastonsiniset voittivat kevään ottelun lukemin 1-0.

 

AC Kajaani nousi viime kauden päätteeksi jälleen Ykköseen, joten ottelussa haetaan taatusti asetelmia ja taistelupareja kesän sarjaotteluihin. Kajaanilaisten aloitus Respect Suomen Cupissa oli vahva - se kaatoi Veikkausliigajoukkue PS Kemin viime viikonloppuna lukemin 2-0.

 

AC Oulu pelasi viime viikonloppuna harjoitusottelun OLS:a vastaan. Varsin kokeilupitoinen joukkue jäi 1-1-tasapeliin, mutta nyt otetaan jo tosissaan mittaa joukkueesta.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Hienoa aloittaa viralliset pelit! Meillä on hyvä treeniviikko takana ja voittamisen nälkä on kova. Poissaoloja on valitettavasti aika monta, koska mitään isoja riskejä ei tässä vaiheessa oteta. Kajaani oli avauksessaan vahva hakien kovan voitin Kemistä, joten kova peli on varmasti edessä. Omaa peliä viedään eteenpäin ja vain voitto kelpaa, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun lopullinen kokoonpano selviää vasta lauantaina.

LISÄTIETOJA

AC Oulun kannattajat järjestävät otteluun fanimatkan


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen