Ennakko Edustus

Täksi kaudeksi perustettu AC Oulun A-juniorijoukkue aloittaa tosipelinsä sunnuntaina. ASM-karsintasarjan avausotteluun Arina Areenalle vieraaksi saapuu Kuopion Palloseura. Taistelu sarjapisteistä alkaa klo 16.00.

Laivastonsinisten A-juniorit ovat harjoitelleet tiiviisti joulukuun alusta alkaen. Nopealla aikataululla kasattu joukkue on ehtinyt pelaamaan harjoitusotteluita niin Kolmosen, kuin Kakkosen joukkueita vastaan. Sarja-avauksessa on vastassa ensimmäistä kertaa ikäkausijoukkue.


Kommentit

– Tietysti aikuisia miehiä vastaan on jouduttu antamaan fyysisesti hieman eteen. Meidän joukkueen runko -98 ja -97 syntyneissä pojissa, joista osa pystyy pelaamaan A-junioreissa ikänsä puolesta kolme vuotta, AC Oulun A-junioreiden vastuuvalmentaja Matti Sorvoja toteaa.

 

– Sunnuntaina lähdemme rohkeasti haastamaan KuPS:n, joka tunnetaan erittäin hyvästä juniorityöstä. Olen luottavainen joukkueeseen ja etenkin siihen, että jokainen laittaa itsensä likoon kotiyleisön edessä. Koko joukkue toivoo, että katsomosta löytyy paljon kannustusta, Sorvoja jatkaa.

Seuraa heitä

AC Oulun tuore sopimuspelaaja Aleksi Nauska nähdään sunnuntaina A-junioreiden kokoonpanossa.