Uutinen Edustus

AC Oulun keskikenttäpelaaja Axel Orrström oli tyytyväisellä mielellä maukkaan JJK-voiton jälkeen. Orrström oli myös itse yksi lauantain onnistujista tehden tärkeän tasoitusmaalin ensimmäisen puoliajan lopussa.

(07.06.2008)

AC Oululle kulunut peliviikko oli tuloksellisesti napakymppi, kun saldoksi muodostui 3-1-vierasvoitto Torniossa keskiviikkona sekä 2-1-kotivoitto JJK:sta Ykkösen kärkiottelussa. Täyden kuuden pisteen potin ansiosta edelleen ilman tappioita jatkava AC Oulu vankisti asemaansa sarjan kärkikahinoissa.

– Sanoin jo alkukaudella, että meillä on mahdollisuus voittaa ihan mikä jengi tahansa tässä sarjassa ja tällä viikolla todistimme sen. Sarja on tasainen, jossa voi tapahtua mitä vain. Kun asenne on kunnossa ja kaikki tekevät hyvin duunia, niin tulosta tulee, AC Oulun keskikentällä myös lauantaina lähes täyden pelin uurastanut Axel Orrström painotti taiston tauottua.

Viikon otteluissa AC Oulu osoitti myös henkistä vahvuuttaan, sillä Torniossa pistepotti kääntyi Ouluun viimeisen viiden minuutin aikana ja JJK:ta vastaan oululaiset nousivat tappioasemasta tärkeään voittoon.

– Voittaminen on kivaa, ja tässä joukkueessa on todellinen voittajan henki. Asenne oli jälleen kohdillaan ja hyvinhän se meni. JJK:ta vastaan oli todella tiukka vääntö, sillä vastassa oli pelaava ja hyvä jengi. Saimme minimoitua heidän aseet, mutta kyllä kärkipari (Wusu-Lahtinen) on todella vaarallinen. Lisäksi Adya piti varoa erikoistilanteissa, Orrström mainitsi

Orrström sai myös itse mukavan lisäbonuksen lauantaina, kun keskikenttäpelaaja pääsi viimeistelemään hienon ja erittäin tärkeän tasoitusmaalin ensimmäisen puoliajan lopussa. Maaliin tekivät erinomaisen esityön Iyam Friday ja Mamadou Konate.

– Yritin haistella paikkaa ja pallo tuli sitten kohdille. Edellisestä maalista on jo aikaa, joten mukava oli sekin nyt tehdä.

(Toimitus)