Uutinen Edustus

AC Oulun yhteistyöseura OLS:n Try Out -tapahtumat pyörähtävät käyntiin.

Oulun alueen pelaajilla on jälleen mahdollisuus kokeilla oman osaamisensa riittävyyttä Oulun laadukkaimman ja suurimman junioriseuran tapahtumissa. Juniorijalkapallon edustusjoukkueiden avoimet harjoitukset eli Try Out –tapahtumat käynnistyvät syyskuussa. Tapahtumissa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus osoittaa omat kykynsä jalkapalloilijana ja sitä kautta mahdollisuus lunastaa paikka ikäluokan edustusryhmässä. Mikäli edustusryhmän seula osoittautuu vielä tässä vaiheessa liian tiukaksi, tarjotaan näille pelaajille mahdollisuutta kokeilla toimintaa myös haasteryhmässä.

Try Out –tapahtumiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Lomakkeen tiedot menevät suoraan ikäluokan vastuuvalmentajalle, jolta tulevat tarkemmat aikataulut ja valmistautumisohjeet Try Out –harjoitusten osalta. Parasta mahdollista valmistautumista on kuitenkin opetella OLS pelaajan kotiläksyt mahdollisimman hyvin. Ilmoittautumislomake on tarkoitettu ainoastaan seuran ulkopuolisille pelaajille ja seurassa jo olevat pelaajat saavat / ovat saaneet mahdollisuuden näyttää kykyjään omien valmentajiensa kautta. Ilmoittautumisaika on syyskuun loppuun saakka ja A- ja B-junioreilla viikon 43 loppuun saakka. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ja harjoituksiin osallistuminen ei velvoita pelaajaa vielä liittymään seuraan. Try Out –harjoitusten jälkeen pelaaja kuulee arvioin omasta osaamisestaan ja mikäli paikkaa joukkueesta tarjotaan niin on aina lopulta pelaajan itsensä päätettävissä haluaako ottaa tarjotun paikan vastaan.

OLS jalkapallo on ottanut merkittäviä edistysaskelia kuluneiden vuosien aikana. Olemme mukana SHA –toiminnassa (lisätietoja>>), ja lisäksi olemme Pohjois-Suomen ainoa seura joka pelaa jokisessa ikäluokassa säännöllisesti muita Suomen huippuseuroja vastaan ja lisäksi jokainen ikäluokka osallistuu kansainvälisiin kutsuturnauksiin (mm. Stadium Cup, AIK Elit Cup, Riga Cup jne.). Kilpajoukkueidemme harjoittelu on erittäin laadukasta ja monipuolista (mukana oheislajeina mm. voimistelua, painia jne.) ja kaikki ikäluokat noudattavat yhteistä pelifilosofiaa ja valmennussuunnitelmaa, joka on laadittu yksilöllisen pelaajakehityksen näkökulmasta. SHA –toiminnan myötä yksilöllisyys korostuu entisestään ja pelaajien kehittämisessä päästään entistä paremmin pieniin yksityiskohtiin käsiksi.

Yhteistyö Oulun lippulaivan AC Oulun kanssa on erittäin tiivistä ja etenkin vanhimmille junioreille on tarjolla hieno reitti A- ja B-junioreiden SM-sarjoista aina OLS:n oman edustusjoukkueen (2.- tai 3 div. kaudella 2014) kautta miesten ykkösdivisioonaan ja ulkomaille esimerkiksi Matias Ojalan tai Akseli Kalermon viitoittamaa tietä noudattaen.

Ilmoittaudu tästä Try Out -tapahtumaan>>

Lisätietoja Try Out –tapahtumista ja seuran toiminnasta:
Antti Pehkonen
Valmennuspäällikkö
[email protected]
044 7518771