Uutinen Edustus

AC Oulun tuorein sopimuspelaaja on keskikentän keskustassa viihtyvä Daniel Rantanen, 21, joka on allekirjoittanut seuran kanssa yhden vuoden pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Ykkösessä Ekenäs IF:ää edustanut, alunperin Helsingistä lähtöisin oleva Rantanen tuo AC Oulun keskikentän keskustaan pallollista osaamista, monipuolista syöttövalikoimaa ja erikoistilanneuhkaa.

Aiemmin mm. PK-35:ssa ja HIFK:ssä pelannut Rantanen kirjautti kuluneen kauden Ykkösessä kuusi maalia ja viisi maalisyöttöä (6+5) ja oli yksi EIF:n runkopelaajista.

Hyvät fiilikset sopimuksesta – oli hienoa saada homma maaliin jo todella aikaisessa vaiheessa. Olen päässyt valmistautumaan tulevaan kauteen rauhassa. Odotan Oulussa ammattimaista arkea, jonka pääsen rakentamaan fudiksen ympärille, Rantanen kommentoi.

AC Oulun valmennusjohto on erittäin tyytyväinen Rantasen sopimuksesta.

– Tunnen Danielin hyvin jo entuudestaan – hän todella halusi tulla meille kehittymään pelaajana ja auttamaan joukkuetta. Hänellä on erittäin hyvä potkutekniikka, jonka ansiosta saamme vaaraa erikoistilanteisiin ja pallollista osaamista keskikentälle. Hänellä on kykyjä tuoda tehoja joukkueelle, vaikka pelipaikka onkin keskikentällä, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo uusimmasta hankinnasta.

Rantasen sopimuksen lisäksi AC Oululla on kasassa nyt kaksitoista julkaistua pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Jere Aallikko (2020)

Loorents Hertsi (2020)

Samuel Kurttila (2020)

Juho Mäkelä (2020)

Lassi Nurmos (2020)

Daniel Rantanen (2020)

Kristian Heinolainen (2020+1)

Henrik Ölander (2020+1)

Aapo Heikkilä (2021)

Juhani Pennanen (2021)

Lasse Ikonen (2022)

Miika Koskela (2022)

Kausikortit myynnissä! Osta omasi täältä.