Uutinen Reservit

AC Oulu ja Jesse Korhonen ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Jesse Korhonen on OLS:n kasvatti ja hän pelasi edellisellä kaudella AC Oulu / OLS:n U17-joukkueessa SM-sarjaa ja Ykköstä. 17-vuotias keskikenttä oli viime kaudella SM-hopeaa voittaneen junnujoukkueen kantavia voimia viimeistellen 11 maalia ja 16 maalisyöttöä.

Erittäin hyvät fiilikset sopimuksen kirjoittamisesta AC Oulun kanssa. Hienoa jatkaa organisaatiossa omaa jalkapallouraa, koska uskon että tämä on oikea paikka, missä pystyn kehittymään ja täyttämään oman potentiaalin.

Jesse Korhonen
Jesse Korhonen. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tavoitteeni tälle kaudelle on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon minuutteja Ykkösessä ja näyttämään omat vahvuuteni kentällä. Tavoitteena on myös kehittyä pelaajana ja ottaa isoja steppejä eteenpäin ja siihen AC Oulu antaa hyvät mahdollisuudet. Tulevaisuuden tavoitteena on ensin murtautua reservin vakioavauskokoonpanoon ja sitä kautta päästä pelaamaan myös Veikkausliigapelejä, jotta pääsen näyttämään tasoni ja kykyni pelata myös isoja pelejä korkeammilla sarjatasoilla.

Jesse Korhonen

Jessellä on vahva kausi alla AC Oulu / OLS U17-joukkueessa. Jesse on keskikentän työmyyrä, joka kunnostautui myös tehojen suhteen viime kaudella. Reservijoukkueen ohella, Jesse kuuluu myös Talentti-ryhmään, joten isotkin stepit eteenpäin ovat mahdollisia, jos hän pysyy terveenä ja on valmis kamppailemaan peliajasta.

Jessen sopimus reservijoukkueen kanssa on todella hieno homma!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen