Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC
AC Oulu tekee hyvää - Tee Sinäkin!
JALKAPALLOKOULU

AC Oulu järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa jalkapallokouluja.

 

Suurta suosiota keränneet tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille ja vetäjinä ovat toimineet AC Oulun pelaajat sekä valmentajat.

 VÄLITUNTIPALLO

AC Oulun Välituntipallo-kampanjan tarkoituksena on kerätä ja lahjoittaa vuosittain jalkapallo jokaiselle Oulun alueen alakoulun 3. luokalle. 

 

AC Oulun arvoihin kuuluu keskeisesti urheilullisuus ja terveys, joten seura haluaa olla kannustamassa ja tukemassa nuoria liikkumaan välitunneilla.

 PUNAINEN RISTI

Verenluovutus on helppo ja nopea tapa auttaa lähimmäistä. Veripalvelu tarvitsee jatkuvasti uusia verenluovuttajia, jotta potilaiden hoito kotimaisilla verivalmisteilla voitaisiin taata myös tulevaisuudessa.

 

Oulun veripalvelutoimisto
Isokatu 32 C
90100 Oulu

 

Aukioloajat:
ma, ke ja to klo 11–18
ti ja pe klo 10–16ODL SÄÄTIÖ

ODL Säätiön vapaaehtoistoiminnan tarkoituksena on edistää välittämistä toisista, antaa tukea sitä tarvitseville ja tarjota kanava hyvän tekemiselle. ODL:n vapaaehtoiset toimivat mm. yksinäisen henkilön harrastuskaverina, vanhuksen ulkoiluseurana, pihatalkooporukassa, päiväkotikummina tai vaikkapa apuna tietoteknisissä asioissa.

 

AC Oulu on tukenut toimintaa antamalla ODL:n vapaaehtoisille kaksi lippua yhden hinnalla Raatin aurinkokatsomoon.

 

Haluaisitko sinä ryhtyä vapaaehtoiseksi ja tuoda iloa yksinäisen tai apua tarvitsevan elämään? Tarjolla on sekä pidempikestoista tekemistä että yhden kerran ”keikkahommia”. Tai kaipaisitko itse tukea arkeesi? Lisätietoja toiminnasta saat ottamalla yhteyttä ODL:llä Minna Ruokankaaseen.

 

Minna Ruokangas
Puh. 050 312 5795
if.ld1542470564o@sag1542470564nakou1542470564r.ann1542470564im1542470564ÄLÄ KIUSAA!

Älä kiusaa-kampanjan puitteissa AC Oulu kiertää kaikki Oulun kaupungin 49 alakoulua puhumassa kiusaamisesta ja tukemassa koulujen ennaltaehkäisevää työtä.Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen