Ravintola Pekuri Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Moku Allin matala Go On Oulu OMP Group Lähitapiola Craft Temrex
AC OULUN KANNATTAJAT

AC Oulun kannattajat näkyvät ja kuuluvat Raatin stadionin pääkatsomon kaupungin puoleisessa päädyssä jokaisessa kotiottelussa. Mukaan tunnelman luomiseen ja ylläpitämiseen ovat tervetulleita kaikki kannatustoiminnasta kiinnostuneet futisihmiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tärkeintä on, että tuntee seuran omakseen ja sydän on laivastonsininen.

 

AC Oulun kannattajien taustalla vaikuttaa Sinitähdet ry, joka on seurasta riippumaton yhdistys. Vuodesta 2006 alkaen aktiivisesti toimineiden Sinitähtien tavoitteena on edistää oululaista futiskulttuuria omalla toiminnallaan ja samalla siivittää AC Oulua kohti yhä parempia tuloksia. Sinitähdet ry keskittyy erityisesti katsomotoiminnan kehittämiseen materiaalihankintojen ja tifojen muodossa sekä vierasreissujen järjestämiseen. Otteluiden ulkopuolella Sinitähdet järjestävät lisäksi erilaisia vapaamuotoisia tapahtumia kuten sauna- tai pokeri-iltoja. Sinitähtien porukasta pääasiassa koostunut joukkue on myös nähty osallistuvan Oulun alueen puulaakisarjoihin.

 

Sinitähtien nettisivut löytyvät osoitteesta www.sinitahdet.net. Lisäksi kannattaa seurata AC Oulun kannattajien Facebook- ja Twitter-tilejä.

 

 

 

ETELÄN PELLET

'Etelän Pellet' on AC Oulun Etelä-Suomessa asuvien kannattajien äänekäs kollektiivi. Kaudesta 2007 lähtien kannattajaryhmä on kiertänyt lähes jokaisessa AC Oulun etelään suunnanneessa vierasottelussa pitämässä ääntä katsomoissa.

 

Tummansinisenä lankana 'Etelän Pellet' ovat pitäneet otteluissa sitä, ettei porukan määrällä ole väliä vaan kaikki on annettu aina asenteella. Naamat ovat vaihdelleet vuosien saatossa, kun osa kannattajista on palannut takaisin isiensä maille ja taasen etelään muuttaneet on aina otettu ilomielin mukaan kannatustoimintaan. Uusia kasvoja onkin ilmaantunut joka kausi.

 

'Etelän Pellet' järjestävät myös mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä otteluihin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Lisätietoja löytää 'Etelän Pellejen' Facebook sivuilta, jonne ilmaantuu vierasotteluiden kynnyksellä infoa etkopaikoista ja autokyydeistä. Kaikki etelässä asuvat AC Oulun kannattajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kannatustoimintaan!

 

 

 

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga