Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu ja MYPA iskevät yhteen Raatissa lauantaina

27.9.2019 09:12 Ennakko

 

AC Oulu ja MYPA iskevät yhteen Ykkösen ottelussa lauantaina. Pilliin vihelletään kello 15.00.Kapteeni Lassi Nurmos johdattaa joukkonsa Raatin nurmelle lauantaina klo 15.00 (Kuva: Elias Mustonen)

 

Molemmat joukkueet taistelevat sarjapaikastaan. Viime viikonloppu oli AC Oulun kannalta suotuisa, sillä 4-0-voitto MuSa:sta ja AC Kajaanin, TPV:n ja MYPA:n tappiot loivat lisää eroa takana oleviin joukkueisiin, mutta vielä ei Laivastonsinisten sarjapaikka ole kirkossa kuulutettu. Tilanne ennen kolmea viimeistä kierrosta häntäpäässä on siis seuraava: AC Oulu (24 pistettä), AC Kajaani (21), TPV (18) ja MYPA (18).

 

Kolmen pisteen lisäksi AC Oulu haluaa taatusti ottaa kauan kaivatun kotivoiton, joten motivaation täytyy oululaisilla olla äärimmilleen viritetty. Sitä se on varmasti myös mypalaisilla - joukkue on repinyt viimeisestä viidestä ottelusta seitsemän pistettä ja noussut taistelemaan sarjapaikastaan todenteolla.

 

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kaksi kertaa. Ensimmäinen näytös Raatissa päättyi maalittomaan tasatulokseen ja heinäkuussa pelattu ottelu Myllykoskella päättyi AC Oulu 2-0-voittoon. Osumat tuossa ottelussa viimeisteli Loorents Hertsi ja Venicio Ferreira. Juhani Pennanen venyi tuossa ottelussa torjuntaan rangaistuslaukauksessa ja oli osaltaan varmistamassa kolmea pistettä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Toivottavasti ei tule sairastumisia pelaajistoon, sillä Porin reissun jälkeen kaksi valmentajaa ja huoltaja ovat olleet kipeinä. MYPA on hyvässä iskussa oleva joukkue ja pelaa täysin erillä tavalla kuin MuSa. Heiltä löytyy vaarallisia hyökkääjiä ja taitavia keskikenttäpelaajia, joten meidän täytyy vielä pystyä parantamaan omaa peliä. Monipuolinen hyökkääminen, jota nähtiin Porissa ja tasapaino puolustuksessa ovat avainasioita, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

Porissa hienot pelit pelanneet 16-vuotiaat Lasse Ikonen ja Miika Koskela ovat maajoukkuetehtävissä, joten muutoksia kokoonpanoon tulee vähintään kahden pelaajan verran.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - MYPA
Lauantaina 28.9. klo 15.00
Raatin stadion

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä TEMREX

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

 

Ottelutapahtumien järjestelyt muuttuvat

 

1) Sisäänpääsy
Sisäänpääsy stadion-alueelle tapahtuu vain pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP, media, noudettavat liput, jotka edelleen uimahallin ala-aulan infosta)

2) Lipunmyynti ja hinnat
Stadion on jatkossa yksi kokonaisuus eli aurinkokatsomoa ja pääkatsomoa ei eritellä. Lisätietoja alennetuista lippujen hinnoista: https://acoulu.fi/lipunmyynti/

3) Vaikutus kausikorttilaisille
Loppukauden ajan pääkatsomon kausikorteilla yksi kaveri mukaan veloituksetta. (Ei koske VIP-kortteja ja kaverin tulee kuulua samaan hintaryhmään! Myös erotuksen maksaminen on mahdollista. Esim. erityisryhmän kausikortilla saa 10 euron alennuksen aikuisten 12 euron lipusta. Erotukseksi jää siis 2 euroa.)

Aurinkokatsomon kausikorteilla sisäänpääsy normaalisti yhdelle hengelle, mutta sisäänpääsy pääkatsomon portista.

4) Paikat pääkatsomossa
Pääkatsomon kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroilla. Muille paikoille saa istua vapaasti.

Peliä saa edelleen seurata myös aurinkokatsomosta! Palvelut aurinkokatsomoon katsotaan ottelukohtaisesti.

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen