Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulun ja Arizona Chemical Oy:n Älä kiusaa-kampanja

3.2.2017 08:18 Uutinen

 

AC Oulu, Arizona Chemical Oy ja muut yhteistyötahot aloittavat kiusaamisen vastaisen kampanjan. Kampanjan aikana AC Oulun pelaajat tulevat kiertämään kaikki Oulun kaupungin 49 alakoulua. Lisäksi kampanjaa tuodaan näkyvästi esille muun muassa sosiaalisessa mediassa.Yhdessä vahvemmat. Älä kiusaa-kampanja on käynnissä läpi vuoden 2017. (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

Erilainen kiusaaminen koulussa, työpaikoilla ja muissa yhteisöissä on ollut polttava puheenaihe ja ongelma jo vuosikausia. Kiusaaminen voi olla tahallista tai tahatonta, lyhyt- tai pitkäkestoista, fyysistä tai henkistä. Yksi asia on kuitenkin varmaa - kiusattavalle se voi olla jopa loppuelämän mittainen taakka.

 

AC Oulun arvomaailma koostuu sloganista "Vastuullinen, menestyvä, oululainen urheiluseura". Vastuullisuus-teemoja on tuotu mukaan jokapäiväiseen tekemiseen jo vuosien ajan, mutta nyt alkava Älä kiusaa-kampanja on laajuudessaan selvästi suurin.

 

- Esittelin seuran toimintaa Arizona Chemicalille ja meillä löytyi todella nopeasti yhteinen visio tästä kampanjasta. Tätä on valmisteltu nyt muutaman kuukauden ajan ja vastaanotto kulisseissa on ollut äärettömän positiivista. Mukaan on lähtenyt tässä vaiheessa muitakin kumppaneita ja lisää toki otetaan vastaan. AC Oulun tavoitteena on voittaa kentällä ja sen ulkopuolella - kiusaaminen on monessa yhteisössä todellinen ongelma ja haluamme jalkautua puhumaan siitä. Uskon, että meidät ja kampanja otetaan kouluilla ja muissa yhteyksissä hyvin vastaan, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

 

Arizona Chemical Oy jakaa AC Oulun kanssa yhteisen arvomaailman.

 

- Valitsimme AC Oulun kumppaniksi tähän kampanjaan, koska jaamme heidän kanssaan samoja arvoja ja haluamme molemmat kantaa vastuuta lapsista, yhteisöstämme ja lähiympäristöstämme. AC Oulu paikallisena toimijana on nuorten innoittaja ja toimii jatkuvasti heidän parissa. Uskomme, että yhteistyöllä voimme omalta osaltamme edistää eri yhteisöjen työrauhaa ja toisten kunnioittamista, Arizona Chemical Oy:n toimitusjohtaja Ari Venninen kertoo.

 

- Toivomme, että kampanja leviää useita eri kanavia pitkin laajalle eri yhteisöjen keskuuteen, Venninen jatkaa.

 

Älä kiusaa -kampanjavideo

 

Valtterin tarina

 

Kampanja mediassa

Kaleva.fi artikkeli 3.2.2017

Radio Pooki radiohaastattelu 9.2.2017

YLE Uutiset Pohjois-Suomi 15.2.2017

 

Pääyhteistyökumppanit

Arizona Chemical

AC Oulu

Kraton

 

Yhteistyökumppanit

PLC

Coronaria

Oluthuone Leskinen

WiseTime

 

Tunniste

#ÄläKiusaaKampanja

 

Liity mukaan? Ota yhteyttä.

Juho Meriläinen

0505011030

if.ul1548283226uoca@1548283226nenia1548283226lirem1548283226.ohuj1548283226


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen